Portofoliu

Portofoliu

Prin proiectele realizate de-a lungul timpului, de diferite dimensiuni şi grade de complexitate, Dirksen Special Beton a acumulat o experienţă semnificativă în amenajarea spaţiilor.

Fie că este vorba de spaţii publice (parcuri, alei, trotuare, parcări sau spaţii comerciale ale diverselor companii), fie că este vorba de spaţii particulare, societatea se adaptează perfect cerinţelor specifice şi exploatează la maxim utilitatea fiecăruia. Cunoaşterea în cele mai mici detalii a întregului proces de amenajare a consacrat societatea drept un veritabil consultant în domeniu. Relaţia apropiată cu clienţii, atenţia acordată nevoilor specifice ale acestora, fac ca recomandările oferite cu privire la tipurile de produse şi de montaj necesare amenajării spaţiilor să fie perfect adaptate fiecărei situaţii în parte.

portfolio Portofoliu

Fiecare proiect de amenajare cu pavaje reprezintă în sine noi experienţe şi provocări, spaţiul amenajat fiind capabil să schimbe percepţii, obişnuinţe sau chiar un întreg mod de viaţă.

Atunci cand spun cuvântul ,,pavaje”, oamenii se gândesc în general la o piatră dură, un obiect realizat din beton, folosit la pavare.

Atunci cand spune “pavaje”, societatea înţelege mai mult: vede drumuri mai bune, parcuri mai frumoase, pieţe mai curate. Cu fiecare spaţiu amenajat se deschid noi dimensiuni în vieţile oamenilor care îl vor utiliza. Spaţiile curate şi organizate, integrate în peisajul modern, contribuie direct sau indirect la bunăstarea şi siguranţa fiecăruia.